Manhattan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

R P G Real

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Lacrimi inghetate...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Katherine Fell
Admin
Katherine Fell

Data de înscriere : 28/01/2011
Varsta : 27

Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 4:12 pm

" Nu - mi place patul , ci tu . Plus că serios , aș vrea și eu ceva mai multă atenție . Unde e romantismul ? " întrebă și auzi pași , apropiindu - se de ușă . Știu imediat cinev era și râse scurt , pronunțând numele verișoarei lui .
Sus In jos
Joshua Roberts
Admin
Joshua Roberts

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 4:13 pm

- Ah , la naiba . Cred c-o s-o reneg odata . facu el si se dadu jos din pat , scotand capul pe usa si urland ca Kathy are nevoie de somn
Sus In jos
https://manhattan-realworld.forumgratuit.ro
Katherine Fell
Admin
Katherine Fell

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 4:44 pm

" Asta să i - o spui cui te crede . Poate Kathy are nevoie de timp ca să se - mbrace " , mârâi fata , privindu - și urât verișorul .
Sus In jos
Joshua Roberts
Admin
Joshua Roberts

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 4:48 pm

- N-are . SI daca o are , o ajut eu . Hai , zat de aici . Suuu . facu Josh si tranti usa salonului .
Sus In jos
Katherine Fell
Admin
Katherine Fell

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 5:04 pm

Blondina începu să râdă și se întinse în pat , fără a se obosi să - și ia tricoul pe ea . Îl privi pe sub gene , cu dorință .
" Ți s - a spus ce fund bun ai ? " întrebă și râse , deși spunea adevărul .
Sus In jos
Joshua Roberts
Admin
Joshua Roberts

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 5:40 pm

Se intoarse inspre ea si ranji .
- Cred ca esti prima .
Sus In jos
Katherine Fell
Admin
Katherine Fell

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 5:47 pm

" Ei bine , ai un fund tare bun . Te face să arăți mai sexy decât ești , ceea ce mă face pe mine s - o iau razna și să mă abțin să nu sar pe tine " , zise și clipi inocent din genele - i lungi , jucându - se cu breteaua de la sutien .
Sus In jos
Joshua Roberts
Admin
Joshua Roberts

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 5:55 pm

- Daca nu termini tu sa te mai dezbraci- imbraci atata s-ar putea sa sar eu pe tine . Si parca nu-ti placeau paturile de spital facu el , ranjind .
Sus In jos
Katherine Fell
Admin
Katherine Fell

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Dec 19, 2011 6:11 pm

" Mie - mi place fundul tău . De fapt totul din partea ta " , spuse și își daădu bretele jos de la sutien .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lacrimi inghetate...   Lacrimi inghetate... - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Lacrimi inghetate...
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Manhattan :: Oraşul :: Cimitirul-
Mergi direct la: